kód: 206310
eladó tanya/mg.terület - Zalaszántó
méret: 196 nm
ár: 249.000.000 Ft

Zalaszántó Öreghegy részén 15.353 m2-es területen 357 m2 összes beépítettségű családi birtok eladó. A zártkerti ingatlan 6 db helyrajzi számon szerepel, a földhivatali nyilvántartásban a tulajdoni lapokon „kivett zártkerti művelés alól kivett terület, telephely, gazdasági épület” megjelöléssel került bejegyzésre. A déli fekvésű ingatlan enyhén lejtős, a Keszthelyi hegységre panorámás.

 A teljes terület acél szerkezetű kerítéssel határolt. Parkolási lehetőség az ingatlanon belüli térburkolattal ellátott területen lehetséges.

Az ingatlanon lévő épületek szabadon állóan épültek. Építési anyaguk bazaltkő.

Fő egységek: lakóépület (3 szobás, 86 m2-es), pinceborozó (49 m2-es, vendégtér és kiszolgáló rész), pince (56 m2-es, 5 egységből áll) a terület középső részén helyezkednek el. A telken van még egy 8 m2-es fa szerkezetű kápolna jellegű, igényes faragott díszítéssel ellátott kis ház és egy tűzifatároló is. A 161 m2 teraszból 70 m2 fedett.

Az ingatlan nagy kiterjedésű előkerttel és hátsó kerttel rendelkezik, melyen számtalan gyümölcsfa, karós szőlő ültetvény, többféle fa ültetvény található.

Közművek: vezetékes víz, villany (3x25 A), szennyvíz szivárogtatóval ellátott derítőben gyűlik.

Fűtés: fatüzelésű kandallóval és búbos kemencével történik.

Hasznosítási javaslat: befektetésként, idegenforgalmi célra, gazdálkodásra, kikapcsolódásra, pihenésre.

Ár: 249,- M Ft

címzett e-mail címe:
az Ön neve:
az Ön e-mail címe:
üzenet:
ellenőrző kód: